use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fenntarthatóság

Flora és a fenntarthatóság

Olvassa el álláspontunkat a növényi alapú jövőről

Ökológiai lábnyom

Az Upfield környezet iránti elkötelezettsége központi eleme a vállalat fő céljának, azaz a bolygó számára kedvezőbb, növényi eredetű élelmiszerek előállításának. Szenvedélyesen segítjük az embereket abban, hogy fenntarthatóbb élelmiszer-választási lehetőségekkel éljenek, és saját környezeti lábnyomukat csökkentsék. Ez számos ponton megjelenik: a természetes összetevőktől kezdve, melyeket helyi gazdáktól szerzünk be szerte a világon, a termékeink előállításáig, szállításáig, csomagolásáig és felhasználásáig.

Tudjon meg többet

FelelŐsségteljes beszerzés

Gyártásunk során olyan összetevőket használunk fel, mint a pálmaolaj, napraforgó olaj, repceolaj és olíva olaj. Éppen ezért felelősségteljesen és fenntarthatóan kell beszereznünk az alapanyagokat. Tagja vagyunk a Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztalnak, mely követelményeinek megfelelünk, azaz nem járulunk hozzá az erdőkiirtáshoz, az élőhelyek elpusztításához és a biodiverzitás elvesztéséhez.

Tudjon meg többet

Pálmaolaj

A pálmaolaj az Upfield termékek kulcsfontosságú eleme. Úgy gondoljuk, hogy az általunk használt fenntartható pálmaolaj jobb, mint más olajok környezetvédelmi, íz, teljesítmény és egészségügyi szempontok szerint. A fenntarthatósági platformunk sarokköve, hogy a termékeinkben használt pálmaolaj fenntarthatóan szerezhető be és az Upfield ezzel teljes változást hoz a pálmaolaj szektorban. A Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal (RSPO) büszke tagjaként 2019-ben 100%-ban fizikailag igazolt pálmaolajat fogunk felhasználni, mellyel beszerzési láncunk semmilyen módon nem tehető felelőssé az erdőkiirtás hatásaiért.

Olvassa el pálmaolaj-irányelvünket

Nézze meg a pálmaolaj beszerzéseink listáját

Olvassa el a pálmaolaj-panaszkövetőt

Erdőirtás

Az Upfield elkötelezett az összetevőinek felelősségteljes beszerzése mellett, beleértve a pálmaolajat, a szójaolajat és a csomagolóanyagokat, mint például a cellulóz és a papír, valamint elkötelezettek vagyunk partnereink felé, alapelveink betartását és az átláthatóság fenntartását illetően. Ezzel biztosítjuk, hogy az Upfield és az ellátási láncai miatt ne történjen erdőirtás, miközben elősegítjük az ipar átalakulását.

Tudjon meg többet